Despre Noi

Echipa WiseMoney este formată din oameni de toate vârstele, care aduc cu ei educație formală locală și internațională, dar și foarte multă experiență hands-on.

De la experiența implementării unor proiecte de la 0-100% cu investitori și parteneri publici sau privați, ne bucurăm să putem oferi suportul nostru know-how și best practice, oricăror idei sau entități care doresc să-și propună produsele și serviciile piețelor naționale și- sau internaționale.

Profesionistii afacerii tale.

Cu specializare în analiza pieței și competițională, analiză financiară și previzionare, design și optimizare a rentabilității investiției și competitivității echipa WiseMoney poate construi proiecte - propunere de finanțare de mare anduranță, ce pot trece “fără daune”, prin furcile caudine ale aplicărilor naționale sau internaționale la fondurile oferite de diverse instituții sau entități.

Echipa

Noastră

WiseMoney consideră fiecare proiect sau idee pe care clienții ne-o propun, ca pe un plan propriu și de aceea înțelegem să fim parteneri de la început, de la schiță până la depunerea declarației finale a beneficiarului, privind finanțarea.

Abonează-te la newsletter

© 2023. All rights reserved. Powered by Pixel ONE.

TOP